slovenská klasika

Gazdovská klobása

Pri príprave 100 kg hotového výrobku spotrebujeme 120 kg surovín. Gazdovská klobása s tradíciou už od roku 1996, podľa receptúry Marcela Svrčka je jedným z našich najobľúbenejších kvalitných výrobkov. Nezameniteľnú chuť našej klobásy tvorí najmä údenie v drevených udiarňach na bukovom dreve a obsah hovädzieho mäsa, ktorý jej dodáva hutnosť. Ochutnajte ju varenú či pečenú a je celkom možné, že budete čoskoro varený, pečený v našej predajni. Výborne sa hodí aj do Vianočnej kapustnice alebo ako pochutina na obloženej mise, či jednohubkách.

Zloženie

40% hovädzie mäso, 70% bravčové mäso, sladká červená paprika s označeným chráneným pôvodom, 5% pitná voda, 5%koreniny (1,8% soli), bravčové črevá

Zdravie je dôležité

Všetky naše výrobky sú bez lepku, alergénov a laktózy.

Otváracie hodiny:

Utorok: 07:00 – 16:00

Streda: 07:00 – 16:00

Štvrtok: 07:00 – 16:00
Piatok: 07:00 – 16:30
Sobota: 06:30 – 12:00
Nedeľa: zatvorené
Pondelok: zatvorené

Príďte si k nám nakúpiť

Komenského 2308
Kysucké nové mesto 024 01

Sledujte nás