Údené mäso

Dobré údené mäso je neodmysliteľnou súčasťou tradičných sviatkov, ale aj spestrením jedálnička všedných dní. Pripravujeme ho podľa starých tradícií, solením na sucho a údením na bukovej štiepke. Tento spôsob prípravy uchová výbornú chuť mäsa a jeho prirodzenú štruktúru. Vráťte sa v čase do pradedovej udiarne a vyberte si z ponuky našich tradičných údenín. Výborne sa hodí uvarené so zemiakovým šalátom, či uvarené v kapustnici.   

Údené karé

Údená krkovička

Údené koleno bez kosti

Údené rebro mäsové

Údená slanina

Údené rebro tenké

Údený chvost

Údená panenka

Otváracie hodiny:

Utorok: 07:00 – 16:00

Streda: 07:00 – 16:00

Štvrtok: 07:00 – 16:00
Piatok: 07:00 – 16:30
Sobota: 06:30 – 12:00
Nedeľa: zatvorené
Pondelok: zatvorené

Príďte si k nám nakúpiť

Komenského 2308
Kysucké nové mesto 024 01

Sledujte nás