Údené mäso
Dobré údené mäso je neodmysliteľnou súčasťou tradičných sviatkov, ale aj spestrením jedálnička všedných dní. Pripravujeme ho podľa starých tradícií, solením na sucho a údením na bukovej štiepke. Tento spôsob prípravy uchová výbornú chuť mäsa a jeho prirodzenú štruktúru. Vráťte sa v čase do pradedovej udiarne a vyberte si z ponuky našich tradičných údenín. Výborne sa hodí uvarené so zemiakovým šalátom, či uvarené v kapustnici.
—
Údené karé
—
Údená krkovička
—
Údené koleno bez kosti
—
Údené rebro mäsové
—
Údená slanina
—
Údené rebro tenké
—
Údený chvost
—
Údená panenka
Otváracie hodiny:
Utorok: 07:00 – 16:00
Streda: 07:00 – 16:00
Štvrtok: 07:00 – 16:00
Piatok: 07:00 – 16:30
Sobota: 06:30 – 12:00
Nedeľa: zatvorené
Pondelok: zatvorené
Príďte si k nám nakúpiť
Komenského 2308
Kysucké nové mesto 024 01